Needed - 1 tablespoon Rasam Mix, 375 ml hot water, 100gms tomato & 1 pinch salt
Optional - Garlic, Coriander leaves, Curry Leaves, or Mint for garnishing
1. To 100ml of water add 10 grams [1 tablespoon] of Rasam powder. Mix without lumps & let it rest
2. In a pan, boil 100 grams of tomato in 100 ml of water with 1 pinch of salt over medium flame for 3 - 4 minutes
3. Add the powder mix prepared in Step 1 to the tomato & add 175 ml of hot water & let it boil for 10 minutes over medium flame. Rasam ready!
4. Switch off, cover & let it rest for 10 minutes before consuming
5. Add seasoning such as mustard, curry leaves, coriander, garlic or mint as per your taste
தேவையானவை - 1 மேசைக்கரண்டி. ரசம் மிஃஸ் , 375 மிலி வெந்நீர் , 100 கிராம் தக்காளி , 1 சிட்டிகை உப்பு
1. 100 மிலி நீரில் 10 கிராம் [1 மேசைக்கரண்டி] UMAIYAL ரசம் பொடி சேர்த்து, கட்டிகள் இல்லாமல் கலந்து வைக்கவும்
2. ஒரு பாத்திரத்தில், 100 கிராம் தக்காளி + 100 மிலி தண்ணீர் + 1 சிட்டிகை உப்பு சேர்த்து மிதமான தீயில் 3 - 4 நிமிடங்கள் கொதிக்க வைக்கவும்
3. Step 1 ல் கரைத்த பொடி + 175 மிலி வெந்நீரை தக்காளியில் சேர்த்து, மிதமான தீயில் 10 நிமிடம் கொதிக்க விடவும். ரசம் தயார்!
4. அடுப்பை அணைத்தபின் ரசத்தை மூடி வைக்கவும். 10 நிமிடங்களுக்கு பின் உண்டு மகிழவும்
5. தாளிப்பு தங்கள் விருப்பம் போல்
Copyright © 2024 Umaiyal - All Rights Reserved.
Powered by GoDaddy
We use cookies to analyze website traffic and optimize your website experience. By accepting our use of cookies, your data will be aggregated with all other user data.